Pausen

- et mødested for alene-forældre og deres børn

Vi er sammen i uformelle rammer, snakker, leger, spiller og laver forskellige aktiviteter. Der er drop-in fra kl. 16 og vi slutter af kl. 19.00. Vi laver også aftensmad sammen.

Vi mødes i udvalgte uger, kontakt Anne-Gerda Tvilling for nærmere info. Vi mødes i Sognehuset i lokalerne ovenpå; det er gratis at være med.

Kirke- og kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling er med hver gang og har du spørgsmål til Pausen så kontakt Anne-Gerda på tlf. 23460341

NÆSTE GANG ER ONSDAG DEN 5. 3. maj kl. 16 - 19

ForældreCafé

I en hyggelig og afslappet atmosfære tages de emner op i Forældrecaféen, som er relevante for de fremmødte. Det er familie relaterede emner om børn, familieliv, sovetider, spisetider, opdragelse osv.

Man kan være med på en lytter, men der er også lagt op til, at man hver især byder ind med relevante emner fra ens eget liv og erfaringsområde.
Forældrecaféen er åben den første tirsdag i måneden fra kl.19.30 – ca. 21.00 fra september til maj.

Benedicte Raaberg-Møller der er tidligere sundhedsplejerske og psykoterapeut og Grethe Ehrenreich der er tidligere underviser og skolepsykolog er med hver gang.

Velkommen til alle interesserede til en aften, hvor familien er i fokus.
Skagen Kirke, Sognehuset, Kirkevej 7a.

Det sker i Skagen