WILDLIFE - nyt og spændende tilbud i Skagen kirke

WILDLIFE

Fredag d. 26. april fra kl. 16.30 - 21.30 inviteres alle der går i 3. - 7.kl. til et nyt arrangement i Skagen kirke, ja, faktisk skulle det gerne være udenfor Skagen kirke, da det er et udendørs arrangement med løb, konkurrencer, mad og bål og masser af hygge.

Vi har i flere år, haft et ønske om, at lave et arrangement for aldersgruppen, og nu bliver det så til noget, og vi håber rigtig meget, at der er mange børn og unge, der har lyst til at være med.
Hvis man møder op til WILDLIFE, så bliver man helt sikkert udfordret med sjove opgaver og holdkonkurrencer.

Der skal forberedes og laves mad, der kan steges over det bålsted, der i dagens anledning laves på græsplænen udenfor kirken.
Vi håber, at WILDLIFE kan være med til, at man mødes på tværs af alder og skoler i Skagen, så vi glæder os rigtig meget til at udfordre, få lidt jord under neglene og komme til at lugte af bål.
Aftenen sluttes af med en lille samling inde i kirken og en god bibelfortælling.

Tilmelding til arrangementet sker til Kirke - og Kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling på mai: smh@skagenkirke.dk eller mobil: 23 46 03 41 - gerne inden torsdag d. 25. april.

Skole-kirke-samarbejde

Hvert år tilbydes skolerne i Skagen at deltage i Skagen kirkes tilbud om Skole-kirke undervisning. Det er en undervisning, der foregår i kirken, sognehuset - eller måske på kirkegården -  men helt på skolens præmisser, hvilket betyder, at det er ikke forkyndende undervisning.

Her på billedet mediterer Indskolingen fra Skagen skole på kirkebænkene til sagte toner fra orglet.

Skole-kirke samarbejde

Det sker i Skagen

Børnefestival 2018

Igen i 2018 fik vi lov, at opleve en alletiders god dag på kirkens græsplæne.
Der blev leget, spillet, hoppet, arbejdet med kreative materialer, spist kage, bagt snobrød og grinet af underholdningen.
I 2018 stod Hans Jørn Østerby for underholdningen, som bestod af både trylleri, sang og andet sjov.
Solen skinnede og der var rigtig mange besøgende, så det blev en rigtig god dag.

I 2019 er der igen Børnefestival og denne gang tirsdag d. 2. juli fra kl. 9.30 - 15.00 og igen kl. 17.00, hvor der er Børnegudstjeneste.