MESSY CHURCH

…det betyder faktisk rodet kirke.

Og det sker TIRSDAG d. 23. januar

Fra kl. 16.00 er der drop-in i Sognehuset, hvor der også er kaffe/the på kanden og saftevand til børnene.

Fra kl. 16.15 – 17.15 vil vi lave kreative aktiviteter, hvor alle kan være med. Efter en kort gudstjeneste i Sognehuset, vil vi spise sammen. Arrangementet er slut kl. 18.30.

Kom og vær med til at lave ”rod i kirken”….. og husk, at tage vennerne med.

Er jeg god nok?

Traditionen tro, afholdes igen i år en U-messe for Frederikhavns Provstis konfirmander og unge. Det er en Ungdomsgudstjeneste planlagt af unge, det er for unge og unge der også medvirker til selve gudstjenesten. Denne gang afholdes U-messen i Skagen kirke, hvor et udvalg af unge fra Skagen og Frederikshavn har været med i planlægningen. Vi glæder os til en ungdomsgudstjeneste hvor Henrik Bang-Møller står for det liturgiske og Joachim Hejslet Jørgensen medvirker ved musikken. I anledningen af U-messen har Joachim også sammensat et kor med unge fra hele Provstiet. Temaet for U-messen er ”ER JEG GOD NOK?” Det sker alt sammen torsdag d. 15. feb. kl. 18.30 i Skagen kirke. Efter U-messen i kirken, vil der være hotdogs og aktiviteter i Sognehuset.

Det sker i Skagen

Skole-kirke-samarbejde

Hvert år tilbydes skolerne i Skagen at deltage i Skagen kirkes tilbud om Skole-kirke undervisning. Det er en undervisning, der foregår i kirken, sognehuset - eller måske på kirkegården -  men helt på skolens præmisser, hvilket betyder, at det er ikke forkyndende undervisning.

Her mediterer Indskolingen fra Skagen skole på kirkebænkene til sagte toner fra orglet.

Endnu engang blev der fest i Skagen kirke, da Joachim Hejslet Jørgensen, hans band og Skagen kirkes seje og modige konfirmander spillede og sang for og med os til Gospelgudstjeneste tirsdag aften d. 24. okt. Alle kan være med og publikum får lov til både at synge og bevæge sig i forbindelse med de fængende gospelsange, der er på programmet. I år var det 5. år, der blev afholdt konfirmandgospel og det var igen i år en god og livsbekræftende dag, som konfirmander, præster og kirke – og kulturmedarbejderen fik sammen med Joachim Hejslet, og ikke mindst publikum, da aftenens koncert og gudstjeneste satte i gang. Aftenens koncert bliver bygget op lige fra de første spæde juhu-råb, hvor man bare skulle turde, at få lyd ud af munden til ”Mester Jakob”, over ”Oh, when the Saint” til numre af Carpark North. Og det blev en fest, som Joachim Hejslet havde lovet alle deltagerne lige fra morgenstunden af. Så i Skagen kirke glæder man sig allerede til næste års Gospelgudstjeneste med Joachim Hejslet og de nye konfirmander. SE ALLE BILLEDERNE