"Superhelt på æsel" Musical for børn i Skagen

Alle børn og unge i skolealderen er velkomne til at være med i Skagen kirkes musicalprojekt.

Vi øver følgende tirsdage d. 12. , d. 19. og d. 26. marts, og tirsdag d. 9. april kl. 14.15 – 15.45. Lørdag d. 13. april er der generalprøve kl. 9.30 – 11.30 og Palmesøndag d. 14. april opføres musicalen i forbindelse med gudstjenesten kl. 10.30 i Skagen kirke.

Vi glæder os til igen at lave musical, og håber at rigtig mange skolebørn har lyst til at være med. Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så skriv til Kirke – og Kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling på smh@skagenkirke.dk eller ring på 23 46 03 41.

Skole-kirke-samarbejde

Hvert år tilbydes skolerne i Skagen at deltage i Skagen kirkes tilbud om Skole-kirke undervisning. Det er en undervisning, der foregår i kirken, sognehuset - eller måske på kirkegården -  men helt på skolens præmisser, hvilket betyder, at det er ikke forkyndende undervisning.

Her på billedet mediterer Indskolingen fra Skagen skole på kirkebænkene til sagte toner fra orglet.

Skole-kirke samarbejde

Det sker i Skagen

Børnefestival 2018

Igen i 2018 fik vi lov, at opleve en alletiders god dag på kirkens græsplæne.
Der blev leget, spillet, hoppet, arbejdet med kreative materialer, spist kage, bagt snobrød og grinet af underholdningen.
I 2018 stod Hans Jørn Østerby for underholdningen, som bestod af både trylleri, sang og andet sjov.
Solen skinnede og der var rigtig mange besøgende, så det blev en rigtig god dag.

I 2019 er der igen Børnefestival og denne gang tirsdag d. 2. juli fra kl. 9.30 - 15.00 og igen kl. 17.00, hvor der er Børnegudstjeneste.