BØRNEFESTIVAL

Børnefestival ved Skagen kirke 2019

Der er i år afholdt Børnefestival for 20. gang, hvilket blev markeret med en Jubilæumskoncert ved Christian&ko. En alletiders børnekoncert med god musik, hvor der blev danset, hoppet og sunget på plænen, da Christian&ko virkelig kom ud over scenekanten med deres iørefaldende sange og skønne musik.

Det blev en super god dag ved kirken med kreative værksteder, saft og kage, popcorn og snobrød i metermål. Hoppeborgene gjorde igen stor lykke, og Søren Sømand optrådte med sjove og finurlige tricks og tryllerier.

Inde i kirken kom Josef forbi, altså ham fra Bibelhistorien, han fortalte om hans liv og rejse til Egypten og kunne heldigvis konkludere, efter de mange prøvelser han var igennem, at Gud var med ham hele vejen.

Dagen sluttede med Familiegudstjeneste, hvor vi hørte om Zakæus og derefter var der aftensmad i teltet på kirkens græsplæne.

Så alt i alt en rigtig god dag på trods af det lidt blæsende og omskiftelige vejr, dejligt mange besøgende og endnu engang gjorde kirkens frivillige en stor indsats for at få det hele til at fungere.

Skole-kirke-samarbejde

Hvert år tilbydes skolerne i Skagen at deltage i Skagen kirkes tilbud om Skole-kirke undervisning. Det er en undervisning, der foregår i kirken, sognehuset - eller måske på kirkegården -  men helt på skolens præmisser, hvilket betyder, at det er ikke forkyndende undervisning.

Her på billedet mediterer Indskolingen fra Skagen skole på kirkebænkene til sagte toner fra orglet.

Skole-kirke samarbejde

Det sker i Skagen