Skole-kirke-samarbejde

Hvert år tilbydes skolerne i Skagen at deltage i Skagen kirkes tilbud om Skole-kirke undervisning. Det er en undervisning, der foregår i kirken, sognehuset - eller måske på kirkegården -  men helt på skolens præmisser, hvilket betyder, at det er ikke forkyndende undervisning.

Her på billedet mediterer Indskolingen fra Skagen skole på kirkebænkene til sagte toner fra orglet.

Skole-kirke samarbejde

Det sker i Skagen

Børnefestival 2018

Igen i 2018 fik vi lov, at opleve en alletiders god dag på kirkens græsplæne.
Der blev leget, spillet, hoppet, arbejdet med kreative materialer, spist kage, bagt snobrød og grinet af underholdningen.
I 2018 stod Hans Jørn Østerby for underholdningen, som bestod af både trylleri, sang og andet sjov.
Solen skinnede og der var rigtig mange besøgende, så det blev en rigtig god dag.

I 2019 er der igen Børnefestival og denne gang tirsdag d. 2. juli fra kl. 9.30 - 15.00 og igen kl. 17.00, hvor der er Børnegudstjeneste.