FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP

Søndag den 10. marts

Det er dig, vi henvender os til!

For at vi kan besøge alle husstande i Skagen Sogn, skal vi bruge 30 - 40 indsamlere i ca. 2 - 3 timer. Du kan være med til at gøre en forskel, for vi véd af erfaring, at for hver indsamler, vi får på gaden, bliver der indsamlet ca. 800 kr. Og vi véd også af erfaring, at du bliver godt modtaget her i Skagen, når du ”stemmer” dørklokker og samler penge ind på vegne af Folkekirkens nødhjælp.

Hvad kræver det at være indsamler? At du har lysten til at gøre en forskel, tale med mange forskellige bidragydere, få nogle personlige oplevelser og ikke at forglemme: masser af motion. Derfor denne appel til dig personligt:

Meld dig som indsamler i Sognehuset

Kirkevej 7A, tlf. 98 44 26 44 eller skagen.sogn@km.dk

Du kan også bare møde op på dagen, søndag den 10. marts i Sognehuset efter gudstjenesten, kl. ca 11.45. Der er en lille servering at styrke sig på inden du skal ud på ruten.

Det sker i Skagen

Det sker i Hulsig