Du er her: 

Menneskesyn på spil v/ Christian Steen

TIRSDAG DEN 24. APRIL KL. 19.00 I SOGNEHUSET

Nordjyske Christian Borrisholt Steen har siden 2012 været medlem af Det Etiske Råd.

Under overskriften ”Menneskesyn på spil” kommer han i Skagen kirkes Sognehus og fortæller om det spændende arbejde i rådet. Han kommer blandt andet ind på, hvordan hans eget kristne livs- og menneskesyn giver ham styrke og inspiration i arbejdet med de mange – ofte vanskelige – etiske dilemmaer. Blandt de mange emner kan fx. nævnes aktiv dødshjælp og organdonation.

Han har også været med til at drøfte spørgsmålet om, hvorvidt man må tvinge gravide misbrugere i behandling – og spørgsmålet om, hvad man i det hele taget skal forstå ved et værdigt liv.Kom og deltag i en spændende aften, hvor der også bliver god mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten.

Christian Borrisholt Steen arbejder til dagligt som seniorkonsulent og projektleder i Krifa og er uddannet cand.mag. i samfundsfag og psykologi fra Aalborg Universitet. Derudover har han siden 2004 haft en fast klumme i NORDJYSKE Stiftstidende, ligesom han også er tilknyttet et fast panel af bloggere på TV-2 Nord. Han er bosat i Vester Hassing, gift og har en søn på 4 år.

PROGRAM

• Kl. 18.00: SPISNING* - stegt flæsk med persillesovs

•Kl. 19.00: FOREDRAG - MENNESKESYN PÅ SPIL

• Kl. 20.15: KAFFEPAUSE

• Kl. 20.30: SPØRGSMÅL OG DEBAT

• Kl. ca. 21.00: AFSLUTNING – fællessang

TILMELDING: Senest mandag den 23. april til Sognehuset: tlf.: 98 44 26 44 (hverdage ml. kl. 10-13.00. E-mail: skagen.sogn@km.dk

PRIS: 80,- kr. ekskl. drikkevarer, som kan købes i Sognehuset for kr. 8,- for sodavand og kr. 10.- for en øl.

*Man må også gerne deltage uden at spise med. Så koster det naturligvis ikke noget.

Det sker i Skagen

Det sker i Hulsig