NYT KOR I SKAGEN

Torsdag den 19. marts starter der om eftermiddagen et nyt kortilbud i Skagen.

Det er Skagen Kirkes organist Rikke Kursch som med støtte fra kirken opretter et nyt kor. Det skal være for de unge sangere. Altså fra 6 klasse og opefter, og meget gerne et blandet kor, for både drenge og piger, siger Rikke Kursch. Koret øver en god times tid, hver torsdag eftermiddag i Skagen Kirkes sognehus. Jeg håber at der er rigtig mange som har lyst til at synge i koret. Jeg begyndte selv at synge i kor i 6. klasse. Det var Nordjysk Pigekor, som dengang bestod af piger fra 6. klasse til 3. g. Jeg fik min musikalske opdragelse i koret, fik venner for livet, lærte at læse noder og lærte at synge rigtigt. Og alle disse ting vil jeg gerne give videre til de nye korsangere.

Da koret er hjemhørende i kirken, skal det først og fremmest optræde og medvirke ved kirkens aktiviteter, både gudstjenester og arrangementer. Men forhåbentlig skal det også blive et kor som Skagen by får glæde af. Vi skal synge vedkommende sange og salmer. De første sange vi skal lære er af bl.a. Alberte, Anne Linnet og Rasmus Seebak , som alle skriver skønne melodier. Og så skal koret kunne synge til Gudstjenester i Kirken, så koret synger også en masse dejlig salmer.

Hvis man er interesseret skal man bare møde op torsdag den 19 marts kl. 15.15 i Sognehuset.

Hvis man vil vide mere må man også gerne ringe til Rikke Kursch på 31 225299