Festgudstjeneste i Skagen kirke søndag den 29. oktober kl. 10.30

REFORMATIONSMUSIK- OG FESTGUDSTJENESTE I ANLEDNING AF REFORMATIONENS 500 ÅR

Reformationen har sat sit store præg på 2017. Vi nærmer os den aktuelle dag for Luthers opslag af de mange teser på kirkedøren i Wittenberg. Det er d 31 oktober, og den vil blive fejret med mange special-gudstjenester rundt om i landet.

Her i Skagen fejrer vi dagen søndag d. 29 oktober med en speciel og festlig reformationsgudstjeneste. Gammelt blandes med nyt, gamle latinske sange, Luther salmer og nye salmer vil blive sunget til gudstjenesten. Kirkens 3 præster, motetkoret og den øvrige kirkebetjening medvirker.

Efter gudstjenesten er der fest i sognehuset med spisning, sang og musik. Man kan købe billetter til spisningen hos kordegnen. Prisen er 100,- kr., og for dette får man grillet gris, salater, reformationsøl, dessert og kaffe.

Tilmelding er nødvendig!