REFORMATIONS FESTIVAL I HULSIG DEN 19. - 22. OKTOBER

KANTATEKONCERT TORSDAG DEN 19. OKTOBER KL. 17.00

Ved denne koncert i anledning af 500-året for Reformationen opføres Missa Millenium af Michael Erbs. Kantaten er oprindeligt skrevet i forbindelse med årtusindskiftet og teksterne er hentet fra Det gamle og Det nye testamente. Ved koncerten medvirker et ad-hoc kor under ledelse af Michael Erbs og solist er Kari Hamre. Koncerten byder desuden på et par renæssance-sange for sopran, fløjte og obo samt satser fra Bach’ kantater og et par af Bo Grønbech’s orgelpræludier, skrevet til Reformationsåret.

Der er fri adgang til koncerten, som finder sted i Hulsig kirke.

FESTGUDSTJENESTE SØNDAG DEN 22. OKTOBER KL. 10.30

Reformationsfejringen i Hulsig afrundes med en festgudstjeneste i Hulsig kirke v/ Lene Ladefoged Fischer

FÆLLESSPISNING TORSDAG DEN 19. OKTOBER KL. 18.30

Helstegt pattegris med salater. Hertil serveres Reformations-øl (fra Ven-dia Bryghus). Det koster kr. 50 at deltage i Fællesspisningen, som foregår i Hulsig forsamlingshus.

Tilmelding til Sognehuset senest torsdag den 12. oktober. [tlf 98 44 26 44, e-mail: skagen.sogn@km.dk]

"REFORMATIONEN I ORD OG SANG" LØRDAG DEN 21. OKTOBER KL. 16.00

I et samarbejde med Skagen By– og Egnsmuseum leverer Gasterne, under ledelse af Michael Erbs, en koncert med afsæt i middelalderens sange. Et blandet program for mandskor gennem fem århundreder, med danske sange, Sicut servus - og Luthersalmer. Sangene bliver introduceret undervejs og i pausen er der servering af øl, vand og snacks.

Der er fri entré til koncerten, der forventes at slutte kl. 18 og som finder sted i Hulsig forsamlingshus.

Aktiviteter i Hulsig kirke

Gudstjenester i Hulsig kirke