Sorggruppe i Skagen kirke

De begivenheder, som vi har været udsat for, kan aldrig og skal aldrig slettes i vores erindring. Tiden læger ikke alle sår. Denne alt for udbredte kliché gør kun ondt værre. Men med den nødvendige støtte og vejledning, holder såret til sidst op med at bløde, og man kan komme styrket videre med sit liv. I Skagen kirke er der nu tilbud om at deltage i en sorggruppe for efterladte. I gruppen mødes vi for at tale om de svære følelser og udveksle erfaringer. Det er vort håb, at vi kan opbygge et menneskeligt fællesskab, hvor alle føler sig trygge og efterfølgende kan bære det ubærlige. Der er plads til at tale om tabet, få lov til at græde og grine, få lov til at lytte og blive lyttet til. Erfare at du ikke er alene. I sorggruppen er der plads til at fortælle om de gode minder, man har delt med den, der ikke er der længere. Der er plads til at omgås sorgen og smerten på en måde, så livet ikke går helt i stykker. Der kan også være plads til at tale om de praktiske gøremål, som den anden altid har taget sig af.

Sorggruppen mødes første gang tirsdag d. 3. april kl. 16.00 – 17.30 i Skagen kirkes Sakristi.

Vi mødes i alt 7 gange og tilmelding er nødvendig. Gruppeledere i sorggruppen er frivillig Anna Svenstrup og Kirke – og Kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling. Tilmelding til Anne-Gerda på mail; smh@skagenkirke.dk eller mobil 23 46 03 41.

FRIVILLIG I KIRKEN?