"Caféen" og Sorggruppe i Skagen kirke

Caféen - for dig der har mistet

Den første tirsdag i hver måned fra oktober til maj er der mulighed for at mødes i Caféen i Sognehuset, Kirkevej 7a. Det er fra kl. 15.30 - 17.30, og du er velkommen til at være med fra start til slut, og ellers kommer du, når det passer ind i dine andre planer.
Der er IKKE tilmelding.

I Caféen gives der plads til den enkelte, og her er der mulighed for at snakke om alt mellem himmel og jord, men også om det I er fælles om, den sorg og det savn du oplever i dit liv.
Der serveres kaffe og brød i Caféen, og det er gratis at være med.

Margit Dyhr Thomsen er en af Caféen frivillige ledere, og har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Margit på 40 52 97 25

DOWNLOAD FOLDER

Sorggruppe

De begivenheder, som vi har været udsat for, kan aldrig og skal aldrig slettes i vores erindring. Tiden læger ikke alle sår. Denne alt for udbredte kliché gør kun ondt værre. Men med den nødvendige støtte og vejledning, holder såret til sidst op med at bløde, og man kan komme styrket videre med sit liv.

I Skagen kirke er der nu tilbud om at deltage i en sorggruppe for voksne efterladte. I gruppen mødes vi for at tale om de svære følelser og udveksle erfaringer. Det er vort håb, at vi kan opbygge et menneskeligt fællesskab, hvor alle føler sig trygge og efterfølgende kan bære det ubærlige. Der er plads til at tale om tabet, få lov til at græde og grine, få lov til at lytte og blive lyttet til. Erfare at du ikke er alene. I sorggruppen er der plads til at fortælle om de gode minder, man har delt med den, der ikke er der længere. Der er plads til at omgås sorgen og smerten på en måde, så livet ikke går helt i stykker. Der kan også være plads til at tale om de praktiske gøremål, som den anden altid har taget sig af.

Et par tidligere sorggruppedeltagere siger det sådan:

"Sorg påvirker vi mennesker forskelligt...
Det at deltage i en sorggruppe, gav mig rigtig meget opbakning og tryghed, vi var alle ligestillede.
Man finder hurtigt ud af, at man ikke er ene i sorgen, der er andre der har det lige så dårligt som en selv.
Der knyttes hurtigt nye bånd og hygge, vi snakkede rigtig godt sammen, alle forstod bare hinanden, og her kunne vi også både græde og grine sammen."

"I sorggruppen mødte jeg en fantastisk støtte og hjælp, og fandt ud af, at jeg absolut ikke var den eneste, der var hårdt ramt af sorg og savn..."

Pt. er der ingen Sorggruppe, og hvornår den næste begynder kan oplyses ved henvendelse til Skagen kirkekontor på 98442644