Sorggruppe i Skagen kirke

De begivenheder, som vi har været udsat for, kan aldrig og skal aldrig slettes i vores erindring. Tiden læger ikke alle sår. Denne alt for udbredte kliché gør kun ondt værre. Men med den nødvendige støtte og vejledning, holder såret til sidst op med at bløde, og man kan komme styrket videre med sit liv.

I Skagen kirke er der nu tilbud om at deltage i en sorggruppe for voksne efterladte. I gruppen mødes vi for at tale om de svære følelser og udveksle erfaringer. Det er vort håb, at vi kan opbygge et menneskeligt fællesskab, hvor alle føler sig trygge og efterfølgende kan bære det ubærlige. Der er plads til at tale om tabet, få lov til at græde og grine, få lov til at lytte og blive lyttet til. Erfare at du ikke er alene. I sorggruppen er der plads til at fortælle om de gode minder, man har delt med den, der ikke er der længere. Der er plads til at omgås sorgen og smerten på en måde, så livet ikke går helt i stykker. Der kan også være plads til at tale om de praktiske gøremål, som den anden altid har taget sig af.

For at sikre os, at dette tilbud passer til den enkelte, kan det være nødvendigt, at komme til en personlig samtale inden optagelse i gruppen.
Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig Sorggruppen, så er du velkommen til at henvende dig til Kirke – og Kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling smh@skagenkirke.dk eller mobil: 23 46 03 41

Næste Sorggruppe begynder tirsdag d. 23. april kl. 15.30 - 17.00 i Skagen kirkes Sakristi.
Tilmelding er nødvendig.