Apostlenes gerninger

Kristendomskursus over 6 mandage i vinteren 2017/18 i Sognehuset.

Vi begynder hver aften med at spise sammen kl. 18 (det koster kr. 30). Hver aften er der et oplæg ved sognepræst Per Rasmussen. Derefter drøfter vi i grupper aftenens emne. Vi slutter kl. 21. 

Tilmelding til Per Rasmussen, tlf 98 44 47 17 eller 20 76 87 17; e-mail: pera@km.dk

Mandag 2. oktober: Et tilbageblik på de første 15 kapitler, samt kap. 16: Begyndelsen på Paulus' anden missionsrejse. Efterfølgende: mandag 30. oktober og mandag 27. november

 

 

Europæisk åndshistorie

Fra oldtid til nutid. Som optakt til årets reformationsfejring holder lektor Søren Raaberg-Møller en række foredrag om europæisk åndshistorie. 

Foredragene finder sted tirsdage i ulige uger, kl. 16.30 i Sognehuset. Alle er velkomne.

Første gang efter sommerferien er tirsdag den 12. september


"Den gode samtale"

Vi taler meget. Banalt sagt lever vi af og med samtaler hele tiden, og med dem kommer vi videre. Vi sender budskaber ud, og vil meget gerne høres og forstås. Gennem vores sprog får vi ind ydelse. Når vi frem? Så må der vel være nogen, som lytter? Ja, vi må fange de andres interesse. Er jeg så selv en god lytter? Ja, så ville vi være bedre til at tale sammen. Samtale er noget vi gør sammen (sam + tale = samtale). Der er mange forskellige typer samtaler. – Den korte, den lange, den vanskelige, den dybe, den informative... Der er mange aspekter i det, vi kalder en samtale (dialogen, kommunikationen), helt fra det hverdagsagtige til det større i samfundet, politisk og kulturelt. Hvilke faktorer spiller ind i den gode samtale? Kan jeg blive en bedre samtalepartner? Samtalen åbner mange muligheder.

Studiekreds i Sognehuset den 14/9, 28/9 og 12/10 kl. 19.00 – 20.30. Det bliver lagt op som forelæsning/ indledning, eksempler og samtale under ledes af Ragnar Hansson Aase, norsk præst.

Det sker i Skagen