Storslået barokkoncert i Hulsig kirke

Onsdag den 27. juni kl. 19.30

Violinisterne Taras og Olga Daniluk har gennem mange år samarbejdet med organist Rikke Kursch. Som oftest med opførelser af messer og oratorier, som Rikke Kursch har dirigeret med sine kor. De to dygtige violinister har begge deres daglige arbejde i Aalborg Symfoniorkester. Desuden har Taras gennem en lang årrække været koncertmester for Nordjyske Strygere, et semiprofessionelt orkester, som optræder jævnligt med spændende programmer i det nordjyske.

De tre musikere spiller ved aftenens koncert et rent barokprogram. Vivaldi, Buxtehude, Locatelli, Pachelbel og Bach står på programmet med henholdsvis solo orgelmusik og solo violinmusik. Og sammen spiller de tre musikere Locatellis sonate i E dur og Bachs koncert i d mol for 2 violiner og continuo. Koncerten varer en time og programbilletterne koster 75 kr.

Efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning.