Fest for frivillige ved Skagen kirke

Onsdag den 14. marts kl. 17.00 i Skagen kirke

I er mange, som gør et stort og frivilligt stykke arbejde for at få alle aktiviteterne i og omkring Skagen kirke og Sognehus til at lykkes. Derfor vil Skagen kirkes menighedsråd gerne indbyde til fest for alle frivillige onsdag den 14. marts, hvor vi mødes i Skagen kirke til Aftensang kl. 17.00 og derefter fester videre i Sognehuset. Menighedsrådet og de ansatte vil sørge for, at I får en friaften med middag, underholdning og hyggeligt samvær. Vi håber, at rigtig mange af jer der hjælper til som kirkeværter eller i forbindelse med børnegudstjenester, Kirkecafé, eftermiddags – og aftenmøder, mandagscafé, babysalmesang, forældrecafé, studiekreds, kirkekaffe, minikonfirmander, Messy Church, Børnefestival og meget andet vil være med denne aften. Og det gælder dig som frivillig uanset om du hjælper én eller flere gange om året. Tilmelding nødvendig på tlf. 98 44 26 44 senest torsdag d. 8. marts kl. 12.00.