"O, Happy Day"

Syng-selv-gospel i Hulsig Kirke

Midt i sommer tiden, som en slags alternativ ferie-aktivering, arrangerer Hulsig Kirke en endags gospel-workshop Lørdag den 14. juli kl. 10.00 til 17.00 ved Tove Therp, leder af Musikskolen i Skagen. Tove Therp er en rutineret gospelinstruktør og har stået i spidsen for mange gospelarrangementer. Med sig har hun organist og pianist Henrik Strøm fra Sæby Kirke.

Gospel er rytmisk musik med bibelske tekster. Alle sangglade kan deltage, der kræves ingen nodekendskab. Og da vi fortrinsvis synger på engelsk er der også mulighed for at tage sine ikke så danskkyndige feriegæster med. Hulsig Kirke ligger utrolig smukt ved skov og hede og i pauserne bliver der rig mulighed for at nyde den skønne natur.

Ved højmessen i Hulsig Kirke om søndagen (15. juli) bliver der mulighed for at gensynge de bedste numre fra lørdagens workshop.

Det koster 75 kr. at deltage i lørdagens Gospel-workshop. Medbring selv madpakke – vi sørger for vand, kaffe, te og kage.

Tilmelding på Skagen Kirkekontor senest onsdag den 11. juli skagen.sogn@km.dk eller tlf. 98 44 26 44.