Klavermatiné i Skagen kirke

Fredag den 3. august 2017 kl. 12.00 med Filip Michalak, København

Det er et af Danmarks helt store klaver talenter den unge Filip Michalak som besøger Skagen Kirke og giver koncert ved sæsonens sidste fredags matiné den 3. august. Filip er opvokset i Aalborg i en musikalsk familie. Som barn har han altid spillet klaver, ja han har nærmest ikke kunnet leve uden tangenterne. Klaverspillet blev en leg, og har gennem ungdomsårene til stadighed været en leg og en stor passion for ham. Tidligt prøvede han kræfter med de helt store klaverkomponister bl.a. Rachmaninoff, som han også spiller et værk af ved koncerten.

Filip er uddannet fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium i København. En del af studietiden har han tilbragt i Sverige på Musikhögskolan i Ingesund og ved Royal College i Manchester. Filip har Polske forældre så selvfølgelig spiller han også musik af Chopin, komponisten hvis hjerte altid blev i Polen. Filip er en ener, et stort talent med en stor passion for sit instrument. Det er en enestående mulighed, at kunne høre denne dygtige unge mand på fredag.

Koncerten varer en god halv time og der er gratis adgang