Petri Hannibal Duo - 25 års jubilæumskoncert

 

Petri/Hannibal Duo har i 2016 eksisteret i 25 år. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, ved festivals og på TV/Radio i Europa, Asien, Amerika og Mellemøsten.

Michalas fløjter lyder ofte ved solistkoncerter eller med orkestre og kor, ved improviserede koncerter og cd-optagelser.

Hannibal optræder jævnligt sammen med Ghita Nørby og står bag pladeselskabet OUR-Recordings, som har markeret sig stærkt internationalt.

Sammen har de udgivet 7 internationalt anmelderroste og prisbelønnede cd’er, den sidste i maj 2017 med karakterstykker af bl.a. Carl Nielsen, Edward Grieg og Asger Lund Christiansen.

Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. Samtaler, samvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog – med sig selv, med hinanden og med publikum – er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir.

På aftenens program står bl.a. sonater for blokfløjte og guitar af J.S. Bach og Händel; Asger Lund Christiansen: Garden Party, dedikeret til Petri/Hannibal og en transskription af Carl Nielsens Humoresque-Bagateller.

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vendsyssel Festival og finder sted i Skagen kirke, tirsdag den 25. juli kl. 19.30. Billetpris kr. 100