Halloween for børn

Skagen kirke inviterer til alletiders uhyggelige ”Halloween for børn” gudstjeneste torsdag d. 29. okt. kl. 17.00.

Kom udklædte og vær med til at synge, lytte, opleve og spise sammen i Skagen kirke. Pga. Corona-restriktioner bliver spisningen, hvis vejret tillader det, udenfor og ellers går vi i læ i Sognehusets stole sal Det er for hele familien og vi glæder os til at se dig.

Tilmelding nødvendig til Anne-Gerda på 23 46 03 41 eller mail: smh@skagenkirke.dk senest d. 28. okt. De bedste hilsner fra Sognepræst Lene Ladefoged Fischer og Kirke- og kulturmedarbejder Anne-Gerda Tvilling

Familiekirke

I Skagen kirke har vi nu givet vores hverdags Børne - og Familiegudstjenester navnet "Kirke for børn".
Med dette navn, ønsker vi at fortælle, at gudstjenesterne er for hele familien.
Vi er sammen om Gud i kirken, hvor vi hører fortællinger fra Bibelen, vi synger salmer og be’r bønner. Og det kan jo gøres på flere måder. Fortællinger kan gøres levende igennem dialog, drama, optrin o. lign, der er ofte ”ting” involveret, sådan at man bedre kan huske og forstå det, vi hører om. Når der skal synges salmer, så behøver man jo ikke altid at sidde stille. Vi bevæger os til salmerne, laver fagter og gør det på den måde nemmere og måske også lidt sjovere at være med for alle aldersgrupper.

Den halve time i kirken går som regel hurtigt, og når vi er færdige her, ja, så er der aftensmad i kirken eller Sognehuset.

Der er stadig mulighed for at være tidligt hjemme, sådan at de mindste kan komme i seng, og de større børn kan komme videre til andre aktiviteter eller måske hjem og lave dagens lektier.

Skagen kirke har et stort ønske om at lave kirke for hele familien. Så når vi indbyder til ”Kirke for børn”, så er det for både små, store og større børn, det er for forældrene, og så er bedsteforældre og andre interesserede helt uden børn også meget velkomne. Vi ser også ”Kirke for børn” som en hjælp til familiens dåbsoplæring.

Skagen kirke