Syng-selv-gospel i Hulsig kirke

Lørdag den 14. juli kl. 10 - 17

Midt i sommer tiden, som en slags alternativ ferie-aktivering, arrangerer Hulsig Kirke en endags gospel-workshop ved Tove Therp, leder af Musikskolen i Skagen. Tove Therp er en rutineret gospelinstruktør og har stået i spidsen for mange gospelarrangementer. Med sig har hun organist og pianist Henrik Strøm fra Sæby Kirke.

Gospel er rytmisk musik med bibelske tekster. Alle sangglade kan deltage, der kræves ingen nodekendskab. Og da vi fortrinsvis synger på engelsk er der også mulighed for at tage sine ikke så danskkyndige feriegæster med. Hulsig Kirke ligger utrolig smukt ved skov og hede og i pauserne bliver der rig mulighed for at nyde den skønne natur.

Ved højmessen i Hulsig Kirke om søndagen (15. juli) bliver der mulighed for at gensynge de bedste numre fra lørdagens workshop.

Det koster 75 kr. at deltage i lørdagens Gospel-workshop. Medbring selv madpakke – vi sørger for vand, kaffe, te og kage.

Tilmelding på Skagen Kirkekontor senest onsdag den 11. juli skagen.sogn@km.dk eller tlf. 98 44 26 44.

Jens E. giver koncert i Hulsig kirke

Tirsdag den 16. juli kl. 19.30

Organisten i Vor Frelsers Kirke i København, Jens E. Christensen, spiller denne aften dansk, spansk og portugisisk orgelmusik på Hulsig kirkes herlige Carsten Lund orgel.

Jens E. Christensen er en af vor tids fremmeste orgelspiller og har igennem sin lange karriere som kirke- og koncertorganist spillet sig igennem en bred vifte af ny og gammel musik og med betydelig succes givet koncerter i ind- og udland. Hans repertoire spænder fra renæssance til den nyeste danske musik. Bl.a har Jens E. indspillet værker af Bach, Carl Nielsen og Per Nørgård samt iberisk musik fra 1550-1750.

Vekselvirkningen mellem at spille gammel og ny musik finder Jens E. meget inspirerende. Ved aftenens koncert skal vi høre barokmusik af Buxtehude, fyrig barok- og rokkokomusik fra den iberiske halvø af bl.a. Carvalho og Correa de Arauxo – samt nogle af Carl Nielsens små præludier, som han skrev efter at have studeret baroktidens kontrapunkt. Der er lagt op til en virtuos koncert, hvor grænserne for orglets formåen vil blive spændt til det yderste.

Programbilletterne koster 75 kr. og efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning.

Villads og Valdemar Violin

Tirsdag den 23. juli kl. 19.30

De to brødre, Villads på 17 år og Valdemar på 20 år, elsker at spille violin og at underholde et publikum. Valdemar spillede i 2017 med til nytårskoncerten på Kappelborg som gæstesolist. Det var en stor oplevelse og nu glæder han sig til at spille sommerkoncert i Hulsig Kirke sammen med sin bror. Duet-koncerten, består af et underholdende og blandet program med klassiske og populære musikstykker af ældre og nyere dato. Bl.a. kan nævnes Massenets Meditation fra Thaïs, en sats fra Vivaldis årstiderne og musik af Grieg og Leonard Cohen, alle i egne arrangementer. Som ekstra krydderi er sangerinden Taya med som gæstestjerne.

Efter studieophold i Berlin er Valdemar netop startet på konservatoriet i København med koncertmester Johannes Søe som violinlærer. Villads fik 2. plads i DRs ”Vidunderbørn” i 2015, hvor han havde Kim Sjøgren som mentor. Siden har de spillet flere koncerter sammen. Både Villads og Valdemar håber at få en karriere som musikere og har allerede spillet koncerter vidt omkring i, bl.a. i USA og Ungarn.

Programbilletter á kr. 75. Efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning.

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

ÅRETS BESØG I HULSIG KIRKE

Hulsig kirke