På cykel til pinsegudstjeneste i Hulsig kirke - med cello på ryggen

Musikgudstjeneste i Hulsig Kirke Pinsedag den 9. juni kl. 10.30

Mød cellisten, og cyklisten Ida Riegels på hendes koncerttur på cykel gennem Danmark. Turen starter den 2. maj med åbningskoncert i Helligåndskirken i København, og ca en måned og 500 km senere er Ida Riegels fremme i Skagen. Undervejs gør hun holdt og giver koncert mere end 30 steder langs ruten. På slotte, i kirker, for 5 æsler på Djursland og meget mere. Sidste stop på turen er Hulsig kirke, hvor Ida deltager i pinsedagens højmesse og spiller på sin selvbyggede cello. Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København og har turneret i mange dele af verden. De seneste år har hun bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa.

Kom og være med til at fejre pinsen ved en festlig musikgudstjeneste. Liturg er Niels Berthelsen

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

ÅRETS BESØG I HULSIG KIRKE

Hulsig kirke