"Toner i billeder"

Populær klassisk trompet/orgelkoncert i Hulsig Kirke med visuelle fortællinger

Tirsdag den 21. august kl. 19.30

Hulsig Kirke slår den 21. august dørene op for sommerkirkens sidste arrangement og har inviteret Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen til at give en underholdende klassisk koncert.

Musikken bliver af Bach, Mozart og vor gode danske komponist, Carl Nielsen, som vi er stolte af og som ofte slog sine folder i Skagen. Der vil være visning af billeder og fortællinger, der passer til musikken og musikerne byder tilmed på flot stemningsfuld filmmusik.

Dorthe Zielke og Søren Johannsen har spillet sammen i 20 år. De har udgivet fem cd’er sammen, spillet over 400 kirkekoncerter i Danmark og har optrådt i Europa, USA, Asien og Australien. De senere år har de fleste af deres mange koncerter været ledsaget af en visuel historie med tekst, billeder og video, der vises på storskærm. Dette koncept gør de også brug af ved koncerten i Hulsig Kirke.

Koncerten varer en time og programbilletterne koster 75 kr. Efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning.

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

Hulsig kirke

Hulsig Sogn