Klezmermusik og måltidsfællesskab i Hulsig kirke

- Musikgudstjeneste i Hulsig Kirke Skærtorsdag den 18. april kl. 19.00

- Nadvergudstjeneste med efterfølgende fællesspisning af let påskemåltid Vi markerer Skærtorsdag i Hulsig kirke med en festlig gudstjeneste med klezmer-musik og moderne salmer, billedprædiken og en udvidet nadverfejring med læsning af de centrale tekster til dagen.

Vi vil høre om den oprindelige jødiske påske og den kristne nadver, hvor Jesus har tolket den jødiske tradition ind i en kristen sammenhæng. For musikken står Karsten Jørgensen på fløjte, Jakob Dalsgaard på kontrabas og kirkens organist, Jette Plougheld ved klaveret. Liturg: Lene Ladefoged Fischer. Alle er velkomne.

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

ÅRETS BESØG I HULSIG KIRKE

Hulsig kirke