HULSIG KIRKE 125 ÅR

Der er næsten altid plads til én til året rundt i Hulsig kirke. Også til dig enten som fuldtids- eller lejlighedskirkegænger. Har du sorg i sinde eller blot trænger til en afstressende stund fra den hektiske hverdag, er Hulsig kirke et fredfyldt åndehul. Fra sol op til sol ned kan du i det smukke kirkerum finde sjælsfred og tid til at reflektere over livet til synet af Arne L. Hansens symfoni af årstidens farver. Søndag 4. august kan du få syn for sagn, idet vi fejrer 125 års fødselsdagen med Højmesse med Niels Bertelsen som prædikant samt sang og musik ved ”Gastorne”. Efter gudstjenesten inviteres alle til gratis fødselsdagsfrokost på Hotel Inger kl. 12. Vi håber på en smuk dag omkring fejringen af vor kirke, som blev skabt under et vedvarende pres fra datidens beboere i Hulsig, indtil regeringen gav sig og bevilgede et småligt beløb til byggeriet mod at den lokale menighed stod for renholdelse og vedligehold af kirken. Siden 1894 har kirken været ramme om sorg og glæde i sognet fra barnedåb over bryllup til begravelse. Sammen med Skagen kirke deler vi tre præster, som alle er værd at lytte til og finde sjælshvile ved. Arbejdet i menighedsrådet sker i en positiv og åben atmosfære i tæt samspil med menighedsrådet i Skagen. Såvel menighedsrådsmedlemmer som de tilknyttede medarbejdere arbejder alle engageret og målrettet for at udvikle kirkens liv og vækst, så Hulsig kirke fortsat kan danne ramme om en åndfuld oase for sognets beboere og de mange udefra kommende kirkegængere. Næsten hver søndag er der kirkekaffe med efterfølgende socialt samvær under kirkeskibet. En smuk og uhøjtidelig samværsfølelse af nærhed Husk! Kirken er for alle – et åndehul i en fortravlet hverdag. Brug den, mener med kun de bedste hilsner og alt af nåde Hulsig menighedsråd TILMELDING til førselsdagsfrokosten skal ske til Sognehuset i Skagen senest 30. juli.

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

ÅRETS BESØG I HULSIG KIRKE

Hulsig kirke