SYNG DANSK - SYNG SKAWSK

Skagen og musik hører uløseligt sammen. Med placeringen midt i Skandinavien er Skagen et mødested, et samlingspunkt for folk fra hele Skandinavien. Gennem de sidste snart to hundrede år har en stor række af musikpersonligheder besøgt eller ligefrem haft deres gang i Skagen.

Syng Dansk, Syng Skawsk koncerten i Hulsig tager udgangspunkt i dette og det nye kammerkor under ledelse af Rikke Kursch vil præsentere musik fra disse kulturpersonligheder. Carl Nielsen, Edward Grieg, Håkon Børresen, Taube, Harald Bergstedt og Holger Drachmann. Der spilles og synges musik af disse komponister og der bliver mulighed for at synge nogle af de sjove lejlighedssange, som så flittigt komponeres og digtes i Skagen.

Der er fri entré - og efter koncerten er kirken vært ved et glas vin.

BESØG HULSIG KIRKE '24-7'

Så kom Hulsig Kirke på Google Street View og du kan se resultatet ved at klikke på billedet til højre.

Værs'god at træde indenfor i vores lyse kirke, som Arne L. Hansen på smukkeste vis har udsmykket og farvesat.

Hulsig kirke

Hulsig Sogn