Det vil vi med Hulsig kirke

Hulsig Kirke understøtter menneskers mulighed for at vokse i tro, håb og kærlighed.

Vi vil:
 - Skabe gode rammer for gudstjenester og aktiviteter i et inspirende kristent fællesskab.
 - Skabe vedkommende og aktuelle aktiviteter med involvering af alle aldersgrupper i sognet.
 - Styrke kirkeligt og folkeligt samarbejde i lokalområdet og med andre sogne.
 - Skabe gode rammer for frivilligt engagement.
 - Styrke netværk i og omkring kirken og skabe grobund for tiltrækning af Evt. nye familier og aldersgrupper som bosætter    sig i Hulsig Sogn.
Vi ønsker en kirke, der kan være et omdrejningspunkt for alle, hvor mennesker bliver mødt med åbenhed, smil, tid, nærvær og fællesskab.
Bevare et selvstændigt Menighedsråd i Hulsig.

Menighedsrådsmøder i 2018

27. marts

22. maj

27. november

Møderne foregår kl 19.00 - hvis intet andet oplyst og finder sted hos formanden, Hyttevej 17 i Hulsig,

Menighedsrådsmøder i 2017

27. marts - REFERAT

3. april - Kirkesyn

12. juni - REFERAT

26. september - REFERAT

21. november - REFERAT

Møderne foregår kl 19.00 - hvis intet andet oplyst. Møderne finder sted i Hulsig, nærmere adresse, se annoncering på Kirkesiden i Skagen Onsdag og i Kirkebladet.

Hulsig Menighedsråd

Kirsten Poulsen