Du er her: 

TAKSTER 2018

Takster på Skagen Kirkegårde pr. 01.01.2018 for medlemmer af folkekirken: Prisliste

Takster på Skagen Kirkegårde pr. 01.01.2018 for ikke-medlemmer af folkekirken: Prisliste

Vejledende udregninger for samlede løsninger: Priseksempler

Kirkegårdskontoret

Chr. X's Vej 30, 9990 Skagen

Kontoret har åbent 

mandag - fredag kl. 10 - 11 eller efter aftale

tlf: 98 44 26 44

email: skagenkgleder@mail.tele.dk

 

Kirkegårdsassistent John Pedersen tlf. 23 80 79 55 skagenkgassistent@mail.dk

Kirkegårdene

Skagen har tre kirkegårde. Ved afviklingen af kirkegården ved Den Tilsandede Kirke oprettede man en ny kirkegård på Markvej. I 1884 tog man en ny kirkegård i brug på Chr. X?s vej, den såkaldte Assistens-kirkegård. Her finder man mange af guldalderens malere begravet, Anna og Michael Ancher, P.S. Krøyer, Carl Locher, endvidere byens og kirkens arkitekt Ulrik Plesner. Der forefindes også et monument fra 1948 for fiskere, der omkom på havet uden at blive fundet, med alle navne fra 1862 til i dag. Ligeledes er der en del gravmonumenter for omkomne tyske og engelske soldater under de to verdenskrige. På kirkegården findes et kapel, bygget af Plesner, indviet 1925 til brug ved begravelser. Den tredje kirkegård er i Højen. Mellem klitter, hoteller og sommerhuse finder man denne særprægede kirkegård med klokketårn. Her finder stadig begravelser sted. 

Nyt fra kirkegården

Ny blomsterplads på kirkegården.

Vi har fået etableret en blomsterplads på Assistens Kirkegård, og den vil typisk blive brugt efter en bisættelse, hvor der er en del blomster.

Urnegravstederne er ikke ret store, og er der et par dekorationer eller kranse, så kan der ikke være med på dette sted. Derfor har vi fået denne plads, hvor vi kan lægge blomsterne pænt efter en højtidlighed. Der vil være en lille mærkat med navn på afdøde og dato for handling. Pladsen er i område K , dette er i den vestlige ende af kirkegården, ved vores kastanjealle`.

Sommerblomster.

Jeg forventer, at vi har plantet sommerblomsterne på kirkegårdene inden grundlovsdag ( 5. juni ) Kirkegården kan hjælpe med at plante gravstedet til med sommerblomster, inkl. gødning og 2 gange vanding.

Priser inkl moms: Isbegonia og Lobelia pr stk 19,12 kr Knoldbegonia og Margurit pr stk 22,33 kr Pelargonia og Spansk margurit pr stk 26,82 kr

Kontakt kirkegårdskontoret, hvis vi kan hjælpe med renholdelse, plantning eller lign.