Du er her: 

TAKSTER 2017

Takster på Skagen Kirkegårde pr. 01.01.2017 for medlemmer af folkekirken: Prisliste

Takster på Skagen Kirkegårde pr. 01.01.2017 for ikke medlemmer af folkekirken: Prisliste

Vejledende udregninger for samlede løsninger: Priseksempler

Kirkegårdskontoret

Chr. X's Vej 30

9990 Skagen

tlf: 98 44 26 44

Kirkegårdslederen træffes

mandag - fredag kl. 10 - 11 eller efter aftale

email: skagenkgleder@mail.tele.dk

 

Kirkegårdene

Skagen har tre kirkegårde. Ved afviklingen af kirkegården ved Den Tilsandede Kirke oprettede man en ny kirkegård på Markvej. I 1884 tog man en ny kirkegård i brug på Chr. X?s vej, den såkaldte Assistens-kirkegård. Her finder man mange af guldalderens malere begravet, Anna og Michael Ancher, P.S. Krøyer, Carl Locher, endvidere byens og kirkens arkitekt Ulrik Plesner. Der forefindes også et monument fra 1948 for fiskere, der omkom på havet uden at blive fundet, med alle navne fra 1862 til i dag. Ligeledes er der en del gravmonumenter for omkomne tyske og engelske soldater under de to verdenskrige. På kirkegården findes et kapel, bygget af Plesner, indviet 1925 til brug ved begravelser. Den tredje kirkegård er i Højen. Mellem klitter, hoteller og sommerhuse finder man denne særprægede kirkegård med klokketårn. Her finder stadig begravelser sted. 

Nyt fra kirkegården

Kommende granpyntning - og priser

Løvfald og faldende temperature er lig med granpyntning af gravstederne rundt om på landets mange kirkegårde, og vi er også allerede i gang med at planlægge det kommende arbejde. Granpyntningen påbegyndes mandag i uge 43 (24. oktober), og forventes færdig omkring 1. søndag i advent. Som noget nyt kan vi nu også tilbyde en granguirlande til pyntning omkring plænesten, se foto.

Spørgsmål, opretning, sletning eller ændring af aftaler kan ske til Kirkegårdskontoret på tlf. 9844 2644 mellem kl. 10-11.00 eller e-mail: skagenkgleder@mail.tele.dk

Granpyntning - prisliste