Konfirmandindskrivning

På nedenstående link kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf. 98442644 eller skagen.sogn@km.dk

Konfirmation 2020.

X-klassen på Skagen skole: Lørdag den 2. maj

Brovandeskolen: Bededag, fredag den 8. maj

Y-klassen på Skagen skole: Lørdag den 9. maj

Konfirmation i Skagen

Konfirmation i Skagen kirke foregår efter en forudgående konfirmationsforberedelse med henholdsvis holdundervisning i typisk morgentimerne og deltagelse i et bestemt antal gudstjenester henover hele perioden. Der indgår også deltagelse i andre aktiviteter som en del af forberedelsen til konfirmationen. Information om tilmelding til konfirmationsforberedelsen udsendes gennem skolernes intranet.

LINKS: www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation

Skagen kirke