Vores nye præst: Velkommen til Kristian Ditlev Jensen

Langt om længe, sådan oplevede vi det i hvert fald, modtog vi søndag eftermiddag meldingen fra kirkeministeriet, at ”Kristian Ditlev Jensen ansættes i stillingen som sognepræst i Skagen pastorat i Aalborg stift fra den 1. august 2019.” Det er ret præcist en måned siden, vi havde lejlighed til at høre og møde Kristian Ditlev Jensen ved en gudstjeneste, hvor han prædikede, og hvor vi efterfølgende under en lang samtale, alle menighedsrådsmedlemmer fra Skagen og Hulsig, gensidigt kunne få indtryk af mulighederne for et fremtidigt godt og frugtbart samarbejde i og omkring kirkerne i Skagen og Hulsig. Mødet den 13. maj mundede ud i en énstemmig indstilling til biskoppen om, at vi i de to sogne ønsker Kristian Ditlev Jensen som sognepræst i Skagen-Hulsig pastorat. I begyndelsen af juli måned flytter vores nye præst ind i Skagavej 101, og den formelle indsættelse i Hulsig og Skagen kirker er sat i kalenderen søndag den 11. august. Det glæder vi os til.

18-06-19 Skagen og Hulsig sogn