Koncertrække med Bach's samlede orgelværker

Fredag den 10. juli kl. 19.30 ÅBNINGSKONCERT

Johann Sebastian Bachs samlede orgelværker opføres i Skagen og Frederikshavn kirker på 8 koncerter. Ved orgelet sidder organist Søren Johannsen. Med det klassiske orgelrepertoire har Søren Johannsen givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Han har bl.a. opført J. S. Bachs samlede orgelværker adskillige gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn - optaget i Guinness Rekordbog.

Åbningskoncerten finder sted i Skagen kirke Fredag den 10. juli kl 19.30. Programmet for denne koncert er værker, som repræsenterer Bachs kompositionsformer : Fantasi og fuga, Orgelkoral ,Triosonate, Koncert, Pastorale, Toccata.

Koncerterne i Skagen fortsætter med 3 åbent hus koncerter lørdag den 11., tirsdag den 14. og onsdag den 15. juli kl. 10-13. Ved Åbent-hus serveres en kop kaffe og publikum er velkommen til at droppe ind og blive kortere eller længere tid.

Der er gratis adgang til alle koncerterne i Skagen kirke. Der fortsættes i Frederikshavn kirke ugen ud.