QR løb

FAMILIEAKTIVITETER

I Skagen kirke vil du kunne finde et QR kode løb.

Ta’ din familie med i Skagen kirke, den er åben alle dage fra kl. 8.00 – 18.00. Find mobiltelefonen frem og gå på jagt efter de 15 små QR koder, der findes rundt omkring i kirken. Bliv klogere på Skagen kirkes spændende historie og måske du også kan lave en lille konkurrence med familien om, hvem der ved mest om kirke og kristendom.

WOOP, woop…med frisk luft og lille quiz

Hent App’en WOOP til din telefon, så kan du være med til en lille quiz ved Skagen kirke og på kirkegården. Når du åbner WOOP i Skagen og vælger ”jagt”, så finder du en, der hedder ”Skagen kirke Symboler”, (varighed ca. 30 min.) og en der hedder ”Skagen kirke – Den tilsandende” (varighed ca. 1 ½ time tur/retur). Du kan jo udfordre venner og familie og dyste imod dem og samtidig få frisk luft i dejlige omgivelser.

Når du kommer over på kirkegården, er der også god mulighed for at gå forbi kunstnergravene eller at gå på egen symboljagt, når du kigger på de mange smukke gravsteder.

God fornøjelse og WOOP, WOOP!