Jens E. giver koncert i Hulsig kirke

Onsdag den 16. juli kl. 19.30

Organisten i Vor Frelsers Kirke i København, Jens E. Christensen, spiller denne aften dansk, spansk og portugisisk orgelmusik på Hulsig kirkes herlige Carsten Lund orgel.

Jens E. Christensen er en af vor tids fremmeste orgelspiller og har igennem sin lange karriere som kirke- og koncertorganist spillet sig igennem en bred vifte af ny og gammel musik og med betydelig succes givet koncerter i ind- og udland. Hans repertoire spænder fra renæssance til den nyeste danske musik. Bl.a har Jens E. indspillet værker af Bach, Carl Nielsen og Per Nørgård samt iberisk musik fra 1550-1750.

Vekselvirkningen mellem at spille gammel og ny musik finder Jens E. meget inspirerende. Ved aftenens koncert skal vi høre barokmusik af Buxtehude, fyrig barok- og rokkokomusik fra den iberiske halvø af bl.a. Carvalho og Correa de Arauxo – samt nogle af Carl Nielsens små præludier, som han skrev efter at have studeret baroktidens kontrapunkt. Der er lagt op til en virtuos koncert, hvor grænserne for orglets formåen bliver spændt til det yderste.

Programbilletterne koster 75 kr. og efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning.