Vandringer

VANDRETUR MED FADERVOR

Onsdag den 15. juli: Vandretur med Fadervor. Efter morgensang i Skagen kirke kl. 9.30 vandrer vi ud i den smukke natur på Skagen Odde, ud til Den tilsandede kirke, videre ud i klitplantagen og tilbage langs vandet. Forventet hjemkomst midt på eftermiddagen. Under turen vil den fælles store bøn: Fadervor blive uddybet og der bliver mulighed for at lave et fadervor-armbånd, som reminder om ordene, bønnerne – og turen. Medbring selv mad og drikke til turen, der ledes af sognepræst Lene Ladefoged Fischer; mobil 40 19 23 05 og LLF@km.dk.

PILGRIMSVANDRING

Mandag den 27. juli. Vi mødes i Skagen kirke kl 9 til morgenandagt, hvorefter vi begiver os på vandring mod Danmarks nordligste punkt - og derefter tilbage til Skagen kirke igen. Vi vil slutte turen i Sognehuset med en kop kaffe efter en vandring på ca. 12 km. Man medbringer selv mad og drikke til turen. Vandringen ledes af Anni Jørgensen samt Anne Grete og Per Rasmussen, Silkeborg, tidligere Skagen. Der kræves ikke tilmelding, men forespørgsel om turen kan rettes til Anni Jørgensen, tlf 60 81 71 70. Vi overholder naturligvis alle gældende corona-regler.

SCT. LAURENTIUS-VANDRING

Torsdag den 13. august kl. 19.30 markeres Sct. Laurentius-dag med en vandring fra Den tilsandede kirke til Skagen kirke. Vi begynder med friluftsgudstjenesten ved en Den tilsandede kirke og vandrer herefter ad den gamle kirkesti ind til byen. Vi slutter med aftensang i Skagen kirke og kaffe i Sakristiet. Sindal Brassband følger med og spiller, når vi synger. Transport tilbage til Den tilsandede kirke arrangeres på dagen.