Vandringer

Pilgrimsvandring

Onsdag den 11. juli. Pilgrimsvandring, hvor vi begynder med morgensang i Skagen kirke kl. 9.30. Derefter går turen til Den tilsandede Kirke, videre til Gl. Skagen og kirkegården og tilbage til Skagen kirke, hvor vi forventer at være midt på eftermiddagen. Turen ledes af Anni Jørgensen og Anne Grete Rasmussen (tlf. 40 10 47 17). Det er gratis at deltage, og man medbringer selv mad og drikke til turen.

Kirkevandring

Tirsdag den 17. juli kl. 9-16. Kirkevandring med Kristuskransen. Turen begynder fra Skagen kirke, hvor vi samler vores personlige kristuskrans og har en lille andagt, før vi vandrer mod Hulsig kirke via Den Tilsandede kirke. Der er lokaltog mellem Hulsig og Skagen station, og vi aftaler nærmere om hjemkomsten på dagen. Vandreturen er på ca. 14 km. Madpakke og drikkevarer skal medbringes. Turen ledes af sognepræst Lene Ladefoged Fischer, som også gerne besvarer spørgsmål, tlf. 40 19 23 05 og LLF@km.dk.

Sct. Laurentius-vandring

Torsdag den 9. august kl. 19.30 markeres Sct. Laurentius-dag med en vandring fra Den tilsandede kirke til Skagen kirke. Vi begynder med friluftsgudstjenesten ved en Den tilsandede kirke og vandrer herefter ad den gamle kirkesti ind til byen. Vi slutter med aftensang i Skagen kirke og kaffe i Sakristiet. Sindal Brassband følger med og spiller, når vi synger. Transport tilbage til Den tilsandede kirke arrangeres på dagen.